Cross the Border

Op het Oelbert wordt je wereld groter, want daar ligt jouw toekomst. Je maakt kennis met klassieke en moderne wereldbeelden, talen, godsdiensten, culturen en economieën. Je gaat virtueel en letterlijk de (school)grens over, op excursies en reizen. Je ontmoet buitenlanders en bent bezig met ontwikkelingslanden.

Onze cultuur is een erfenis van de klassieke cultuur. Je ziet de klassieken overal om je heen: in gebouwen, literatuur, taal, toneel, debatten, wetenschap, politiek, filosofie, kunst… Op het gebied van de moderne vreemde talen bieden we veel uitdaging in de vorm van Cambridge Engels, DELF Frans en Goethe Duits. En dat allemaal voor officieel erkende certificaten. Maar we gaan nóg verder: Chinees en Russisch worden ook aangeboden.

Het Oelbert heeft een uitdagend grensverleggend reizen- en excursieprogramma. We gaan naar Londen, de Ardennen, en het Geuldal in Zuid-Limburg. De reis naar Rome/Napels of Griekenland is vanzelfsprekend dé topreis waar we ons lang op verheugen.

Wil je nog meer weten? Kijk dan snel in onze uitgebreide brochure of de speciale brochure voor versterkt talenonderwijs.

IMG_0550