Magister

Inloggen Magister: Magister inloggen

Om op Magister in te loggen heeft elke ouder/verzorger van de school eenmalig een inlogcode ontvangen waarmee de ouder/verzorger een persoonlijk wachtwoord heeft ingesteld. Wie het wachtwoord kwijt is kan via dit e-mailadres een nieuw wachtwoord aan laten maken.

Een korte omschrijving van de gegevens die u in kunt zien:

Basisgegevens?
Hier vindt u de basisgegevens van u en uw kind. Mochten deze gegevens onjuistheden bevatten, wilt u dit dan doorgeven per e-mail aan dit adres, zodat het kan worden aangepast.

Cijfers
Hier staan de tot nu toe behaalde en ingevoerde cijfers van uw kind. Als hier onjuistheden in staan, dan kan uw kind zelf met de betreffende docent contact opnemen. De in de jaaragenda genoemde data zijn een goed moment om een kijkje te nemen, aangezien die zijn afgestemd op een deadline voor wat betreft het invoeren van de cijfers.

Agenda
Het basisrooster wordt hier getoond. Roosterwijzigingen en toetsweekroosters zijn hier niet in verwerkt. Deze vindt u op onder de knop ‘roosters’ op onze website

Aanwezigheid
Hier ziet u een overzicht van de momenten waarop uw kind afwezig is geweest. Als u met de muis over de afkorting gaat, verschijnt een klein venster met daarin de betekenis van de afkorting. Eventuele onjuistheden kunt u melden bij de receptie op dit e-mailadres.