Masterclass koken

4 juni, 2018

Mevr. Lalicato en mevr. van Osta zijn gestart met de masterclass koken voor de bovenbouw. De leerlingen maken kennis met de basisprincipes van gezond en lekker koken. De volgende gerechten zijn gemaakt, Shu Mai, Mihoensalade, Vietnamese summer rolls, en zeewiersalade. De locatie is ook een bijzondere: de keuken van het Hanze college.   

Volg ons op


Klassieke reis 2018


IMG-20180511-WA0001 IMG-20180511-WA0002 IMG-20180511-WA0003 IMG-20180511-WA0004 IMG-20180511-WA0005 IMG-20180511-WA0006 IMG-20180511-WA0008 IMG-20180511-WA0009 IMG-20180511-WA0010 IMG-20180511-WA0011 IMG-20180511-WA0013 IMG-20180511-WA0015 IMG-20180511-WA0016 IMG-20180511-WA0017 IMG-20180511-WA0018

Steun ons muziekpaviljoen


STEUN ONS NIEUWE muziekpaviljoen