Focus on You

Het Oelbert is een kleine en fijne school. Iedereen kent iedereen. Ook jij zal je snel thuis voelen op het Oelbert. Al tijdens de introductie maak je nieuwe vrienden. Je mentor heeft extra aandacht voor je. Je wordt geholpen als dat nodig is en extra uitgedaagd als je dat wenst.

Lees meer

Oelbert Masters

Op het Oelbert kun je veel kiezen. Wat past bij jou? Is het de Wiskunde Olympiade, fotoshoppen, potjes-latijn, jongleren, breien of iets heel anders? Iedere leerling , dus ook jij, mag twee keer per jaar een masterclass kiezen uit een breed aanbod.

Lees meer

Cross the Border

Op het Oelbert verleg je je grenzen. Je bezoekt musea in Nederland en daarbuiten. In klas 2 ga je naar Londen, in klas 3 hiken in de Ardennen, in klas 4 onderzoek doen in het Geuldal en in klas 5 maak je een fantastische klassieke reis naar Rome of Griekenland. Als dat niet uitdagend grensverleggend is?

Lees meer

Science & Research

Onderzoek, experimenteren, analyseren ……… als nieuwsgierige leerling spreekt je dat zeker aan. Op het Oelbert hebben we veel mogelijkheden om je ook op dit gebied uit te dagen. Ons Science lab, Six Sigma en de Bètaplus projecten stimuleren je een onderzoekende houding te ontwikkelen.

Lees meer

Sport Lab

Een gezonde geest in een gezond lichaam, zei Juvenalis. Wie wil dat niet? Sport is een belangrijk onderdeel in je rooster. Naast de gymlessen bieden we je nog veel meer aan: sportieve clinics en niet te vergeten Scoolsport op vrijdagmiddag. Geen beter begin van je weekend!

Lees meer

Art & Culture

Musiceren, toneel spelen, tekenen, schoolfeesten, Oelbert Festival en de Culturele Raad: te veel om op te noemen. Het bruist van de activiteiten op het Oelbert. Je kunt je talenten laten zien en verder ontplooien. Ook hier is er voor jou weer veel te kiezen.

Lees meer

Aanmeldavonden 10 en 12 maart 2020

1 min lezen
Deel dit artikel:     |     |  

Beste jongens en meisjes, geachte ouders/verzorgers,

Ben je van plan je op dinsdag 10 of donderdag 12 maart je te gaan aanmelden als leerling van het Oelbert? Fijn, je bent hartelijk welkom!

In verband met de maatregelen die gelden wegens de verspreiding van het Coronavirus, gelden een paar bijzondere afspraken:

  • We geven elkaar deze keer geen hand.
  • Als je gezondheidsklachten hebt (verkoudheid, hoesten of koorts) mag je op dit moment niet naar school komen. Daarom bestaat nu ook de mogelijkheid om je digitaal aan te melden via admin@oelbert.nl. Je meldt je aan met je naam, je geboortedatum en de naam van de basisschool waar je op zit.  

We willen natuurlijk wel graag zo snel mogelijk alle zaken hebben die we nodig hebben om jouw aanmelding in behandeling te kunnen nemen:

  • Het aanmeldformulier
  • Een geprint overstapdossier OSO;
  • Het schooladviesformulier

en alleen als dat voor jou van toepassing is:

  • Orthopedagogische rapporten (bijvoorbeeld i.v.m. dyslexie)
  • Groeidocument

Als je naar school komt om je aan te melden, neem je deze zaken direct mee.  Als je je aanmelding digitaal doorgeeft, willen we toch graag dat deze zaken tijdens de aanmeldavonden naar school worden gebracht. Er zal een herkenbaar inleverpunt gemaakt worden. De persoonlijke intake doen we dan op een later moment; daar maken we een afspraak voor met je.

We vertrouwen erop dat iedereen de richtlijnen van het RIVM volgt om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan: was regelmatig je handen, hoest of nies in je elleboog, gebruik papieren handdoekjes en blijf als je hoest, verkouden bent of koorts hebt, thuis!

Met vriendelijke groet,

Hanneke Blom

rector

Oelbert in 1 min

Laatste Nieuws

Kom kijken en meedoen op het Oelbert!

Pre-Gymnasium College

Voor groep 8

Voorlichtingsavonden

8, 10, 15 en 17 november

Open Avond

10 februari

Aanmelden

7 en 9 maart

Sint-Oelbertgymnasium

Er gebeurt veel op het Oelbert. Wij bieden een sterk gymnasiaal kernprogramma aan, met daaromheen een flexibele schil vol met keuzemogelijkheden voor extra begeleiding en/of voor extra uitdaging.