Focus on You

Het Oelbert is een kleine en fijne school. Iedereen kent iedereen. Ook jij zal je snel thuis voelen op het Oelbert. Al tijdens de introductie maak je nieuwe vrienden. Je mentor heeft extra aandacht voor je. Je wordt geholpen als dat nodig is en extra uitgedaagd als je dat wenst.

Lees meer

Oelbert Masters

Op het Oelbert kun je veel kiezen. Wat past bij jou? Is het de Wiskunde Olympiade, fotoshoppen, potjes-latijn, jongleren, breien of iets heel anders? Iedere leerling , dus ook jij, mag twee keer per jaar een masterclass kiezen uit een breed aanbod.

Lees meer

Cross the Border

Op het Oelbert verleg je je grenzen. Je bezoekt musea in Nederland en daarbuiten. In klas 2 ga je naar Londen, in klas 3 hiken in de Ardennen, in klas 4 onderzoek doen in het Geuldal en in klas 5 maak je een fantastische klassieke reis naar Rome of Griekenland. Als dat niet uitdagend grensverleggend is?

Lees meer

Science & Research

Onderzoek, experimenteren, analyseren ……… als nieuwsgierige leerling spreekt je dat zeker aan. Op het Oelbert hebben we veel mogelijkheden om je ook op dit gebied uit te dagen. Ons Science lab, Six Sigma en de Bètaplus projecten stimuleren je een onderzoekende houding te ontwikkelen.

Lees meer

Sport Lab

Een gezonde geest in een gezond lichaam, zei Juvenalis. Wie wil dat niet? Sport is een belangrijk onderdeel in je rooster. Naast de gymlessen bieden we je nog veel meer aan: sportieve clinics en niet te vergeten Scoolsport op vrijdagmiddag. Geen beter begin van je weekend!

Lees meer

Art & Culture

Musiceren, toneel spelen, tekenen, schoolfeesten, Oelbert Festival en de Culturele Raad: te veel om op te noemen. Het bruist van de activiteiten op het Oelbert. Je kunt je talenten laten zien en verder ontplooien. Ook hier is er voor jou weer veel te kiezen.

Lees meer

De school heeft een medezeggenschapsraad, waarin personeel, ouders en leerlingen respectievelijk met 4, 2 en 2 personen zijn vertegenwoordigd. De vertegenwoordigers worden gekozen uit en door de genoemde geledingen. Zij voeren met elkaar, met de rector en met het schoolbestuur, overleg in het belang van het goed functioneren van de school in al haar doelstellingen.

De vergaderingen van de raad zijn in principe openbaar. Notulen zijn op te vragen bij het secretariaat.

Het postadres van de medezeggenschapsraad is: Postbus 212, 4900 AE Oosterhout. Het e-mailadres van de medezeggenschapsraad is: medezeggenschapsraad@oelbert.nl

Leden van de Medezeggenschapsraad 2018-2019


L. Stultiëns
PMR, voorzitter
F.A.A. Raesen-Krijnen
PMR, secretaris
R. van Tilborg, MEd
PMR
C. van der Mooren
PMR
L. Bastiaansen
OMR
ir. G. Swart, MBA
OMR
M. Bresser
LMR
T. Zeelenberg
LMR

Oelbert in 1 min

Laatste Nieuws

Sint-Oelbertgymnasium

Er gebeurt veel op het Oelbert. Wij bieden een sterk gymnasiaal kernprogramma aan, met daaromheen een flexibele schil vol met keuzemogelijkheden voor extra begeleiding en/of voor extra uitdaging.