Focus on You

Het Oelbert is een kleine en fijne school. Iedereen kent iedereen. Ook jij zal je snel thuis voelen op het Oelbert. Al tijdens de introductie maak je nieuwe vrienden. Je mentor heeft extra aandacht voor je. Je wordt geholpen als dat nodig is en extra uitgedaagd als je dat wenst.

Lees meer

Oelbert Masters

Op het Oelbert kun je veel kiezen. Wat past bij jou? Is het de Wiskunde Olympiade, fotoshoppen, potjes-latijn, jongleren, breien of iets heel anders? Iedere leerling , dus ook jij, mag twee keer per jaar een masterclass kiezen uit een breed aanbod.

Lees meer

Cross the Border

Op het Oelbert verleg je je grenzen. Je bezoekt musea in Nederland en daarbuiten. In klas 2 ga je naar Londen, in klas 3 hiken in de Ardennen, in klas 4 onderzoek doen in het Geuldal en in klas 5 maak je een fantastische klassieke reis naar Rome of Griekenland. Als dat niet uitdagend grensverleggend is?

Lees meer

Science & Research

Onderzoek, experimenteren, analyseren ……… als nieuwsgierige leerling spreekt je dat zeker aan. Op het Oelbert hebben we veel mogelijkheden om je ook op dit gebied uit te dagen. Ons Science lab, Six Sigma en de Bètaplus projecten stimuleren je een onderzoekende houding te ontwikkelen.

Lees meer

Sport Lab

Een gezonde geest in een gezond lichaam, zei Juvenalis. Wie wil dat niet? Sport is een belangrijk onderdeel in je rooster. Naast de gymlessen bieden we je nog veel meer aan: sportieve clinics en niet te vergeten Scoolsport op vrijdagmiddag. Geen beter begin van je weekend!

Lees meer

Art & Culture

Musiceren, toneel spelen, tekenen, schoolfeesten, Oelbert Festival en de Culturele Raad: te veel om op te noemen. Het bruist van de activiteiten op het Oelbert. Je kunt je talenten laten zien en verder ontplooien. Ook hier is er voor jou weer veel te kiezen.

Lees meer

Diploma Cambridge

1 min lezen
Deel dit artikel:     |     |  

Vandaag had één Cambridge Engelse klas hun laatste lessen van het zesde jaar en we namen even de tijd om hen en hun succes te vieren, waardoor een kleine ceremonie werd gecreëerd die aan de huidige regelgeving voldoet.

Deze studenten kozen ervoor om de extra uitdaging aan te gaan, extra tijd en moeite te besteden aan deelname aan het Cambridge English-programma, dat in het tweede jaar begon en nu eindigde, vandaag, toen ze hun internationaal erkende en gewaardeerde diploma ‘ s voor de Cambridge Advanced (C1) kregen en Cambridge Proficiency (C2) Examens. Ze zijn in staat om de taal comfortabel en flexibel te gebruiken voor academische doeleinden, kunnen functioneren in professionele, zelfs leidinggevende posities, in het Engels en als het om de CPE-studenten gaat, in staat zijn om postdoctoraal werk in het Engels te verrichten.

We zijn zo trots op hen en hun prestaties: een rondje digitaal applaus 👏👏👏

Zoals gezegd tijdens de ceremonie: ′′ Ga vol vertrouwen in de richting van je dromen. Leef het leven dat je je hebt voorgesteld (Thoreau).” Veel succes met al je toekomstige inspanningen!

Oelbert in 1 min

Laatste Nieuws

Kom kijken en meedoen op het Oelbert!

Pre-Gymnasium College

Voor groep 8

Voorlichtingsavonden

8, 10, 15 en 17 november

Open Avond

10 februari

Aanmelden

7 en 9 maart

Sint-Oelbertgymnasium

Er gebeurt veel op het Oelbert. Wij bieden een sterk gymnasiaal kernprogramma aan, met daaromheen een flexibele schil vol met keuzemogelijkheden voor extra begeleiding en/of voor extra uitdaging.