Focus on You

Het Oelbert is een kleine en fijne school. Iedereen kent iedereen. Ook jij zal je snel thuis voelen op het Oelbert. Al tijdens de introductie maak je nieuwe vrienden. Je mentor heeft extra aandacht voor je. Je wordt geholpen als dat nodig is en extra uitgedaagd als je dat wenst.

Lees meer

Oelbert Masters

Op het Oelbert kun je veel kiezen. Wat past bij jou? Is het de Wiskunde Olympiade, fotoshoppen, potjes-latijn, jongleren, breien of iets heel anders? Iedere leerling , dus ook jij, mag twee keer per jaar een masterclass kiezen uit een breed aanbod.

Lees meer

Cross the Border

Op het Oelbert verleg je je grenzen. Je bezoekt musea in Nederland en daarbuiten. In klas 2 ga je naar Londen, in klas 3 hiken in de Ardennen, in klas 4 onderzoek doen in het Geuldal en in klas 5 maak je een fantastische klassieke reis naar Rome of Griekenland. Als dat niet uitdagend grensverleggend is?

Lees meer

Science & Research

Onderzoek, experimenteren, analyseren ……… als nieuwsgierige leerling spreekt je dat zeker aan. Op het Oelbert hebben we veel mogelijkheden om je ook op dit gebied uit te dagen. Ons Science lab, Six Sigma en de Bètaplus projecten stimuleren je een onderzoekende houding te ontwikkelen.

Lees meer

Sport Lab

Een gezonde geest in een gezond lichaam, zei Juvenalis. Wie wil dat niet? Sport is een belangrijk onderdeel in je rooster. Naast de gymlessen bieden we je nog veel meer aan: sportieve clinics en niet te vergeten Scoolsport op vrijdagmiddag. Geen beter begin van je weekend!

Lees meer

Art & Culture

Musiceren, toneel spelen, tekenen, schoolfeesten, Oelbert Festival en de Culturele Raad: te veel om op te noemen. Het bruist van de activiteiten op het Oelbert. Je kunt je talenten laten zien en verder ontplooien. Ook hier is er voor jou weer veel te kiezen.

Lees meer

U kunt uw kind op 7 of 9 maart tussen 16:00 en 19:00 uur aanmelden voor het Sint-Oelbertgymnasium. Wij ontvangen u graag met uw kind op onze school. Voor een complete aanmelding hebben wij onderstaande documenten nodig:

  1. Aanmeldformulier – Door u ingevuld en ondertekend. Door u te ontvangen van de basisschool of hier te downloaden.
  2. Uniform adviesformulier(ook wel: schooladviesformulier) – Door de groepsleerkracht en u ondertekend. Door u te ontvangen van de basisschool.
  3. Kopie van de uitdraai van het overstapdossier OSO – Door u te ontvangen van de basisschool.
  4. Kopie van een identiteitsbewijs [1] – Maak de kopie ongeldig (schrijf ‘ongeldig’ op de kopie). Het BSN-nummer moet zichtbaar zijn.
  5. Indien aanwezig: relevante onderzoeksgegevens – Is een persoonlijke toelichting nodig? Vermeld dat op het aanmeldformulier bij ‘opmerkingen’.

U ontvangt per e-mail een bevestiging van ontvangst van uw aanmelding. Vervolgens krijgt u uiterlijk 19 mei 2022 de uitslag van de beslissing van de toelatingscommissie. Schroom niet om, als u vragen heeft over het aanmelden, telefonisch contact op te nemen met ons.

Wij kijken uit naar de aanmelding van uw zoon of dochter!

[1] De VO-school is verplicht om de identiteit van uw zoon of dochter vast te stellen. Om dat in deze bijzondere tijd te kunnen doen, vragen we u om een kopie van het identiteitsbewijs van uw kind. De kopie zal na afloop van de aanmeldprocedure worden vernietigd.

Oelbert in 1 min

Laatste Nieuws

Kom kijken en meedoen op het Oelbert!

Pre-Gymnasium College

Voor groep 8

Voorlichtingsavonden

8, 10, 15 en 17 november

Open Avond

10 februari (o.v.)

Aanmelden

7 en 9 maart

Sint-Oelbertgymnasium

Er gebeurt veel op het Oelbert. Wij bieden een sterk gymnasiaal kernprogramma aan, met daaromheen een flexibele schil vol met keuzemogelijkheden voor extra begeleiding en/of voor extra uitdaging.