Oelbert Masters

Op het Oelbert zijn we het hele jaar door actief: voor, tijdens en na de lessen. Ook jij kiest straks uit de vele uitdagende en verdiepende activiteiten die we hier op school aanbieden en daar buiten.

We bieden je de kans om eigen keuzes te maken. Moet je er soms ‘gewone’ lessen voor missen? Geen punt. We bekijken samen of je dat aankunt. Bij onze Masterclasses kun je bijvoorbeeld belly dansen, zingen in een glee koor, leren over civil rights, blind typen, rugby spelen, bijen houden, wiskunde Kangoeroe, mandela’s maken, koken voor studenten, reanimeren, vuurwerk maken en nog veel meer.

Je kunt bij ons ook extra vakken volgen. Dat staat mooi op je diploma en je vergroot je kansen in het vervolgonderwijs. In de onderbouw hebben we het Junior HPG, waarbij je ruimte krijgt om één dagdeel in de twee weken aan je eigen bedachte project te werken. In de bovenbouw breiden we dit verder uit. Je kunt solliciteren op een plaats voor het landelijke Honours Programma Gymnasia (HPG) en kunt hiermee een extra getuigschrift bij je diploma verdienen.

Wil je nog meer weten? Kijk dan snel in onze algemene brochure of de speciale brochure van het Honours Programma Gymnasia (HPG).

IMG_6061